torsdag 24. juni 2010

Treningsblogger for motivasjon

Jeg leser en del treningsblogger, både for å få tips, motivasjon og kostholdsråd. Mange treningsblogger inneholder mye nyttig og god informasjon. Disse er noen av treningsbloggene som jeg er innom:

http://rasktrening.blogg.no/

Man kan si mye om tidligere glamourmodell Helene Rask, men hun har mange gode og lure tips på bloggen sin. På bloggen vil du få små tips og råd om enkel og effektiv trening i hverdagen. Hun deler også sine oppskrifter og generelle råd til livsstilesendring. Til daglig jobber hun som instruktør og markedsansvarlig ved Golds Gym Fornebu.

http://bodywork.blogg.no/


Denne dama kan trening, det å bare se bilde av hun er motivasjon nok for meg til tider. Silje Mariela skriver om trening, og diverse andre ting hun finner for godt å nevne. Silje Mariela debutterte i Bodyfitness denne våren, og her kan du følge hun mot nye mål og høyder. Hun samarbeider med Eirik Sandvik (sandvikstraining.com), og er også så heldig å få blitt ambassadør for Tech Nutrition(tn.no), som sponser hun med det beste kostilskuddet på markedet! Ellers, så er Silje Mariela er sertifisert Personlig Trener.

http://treningslaila.blogg.no/


Cathrine er 31 år og blogger om det å være mamma i en hektisk hverdag. Her er det mye for gravide og nybakte mødre. Hun har 2 gutter på 1 1/2 og 4 år. Trening er henns fagfelt og lidenskap og ønsker derfor å inspirere andre til å trene. Er utdannet lektor i idrettsvitenskap og jobber som instruktør på Elixia i tillegg. På bloggen hennesfinner du info om trening, kosthold, musikk og tips til ulik hjemmetrening. Prøver spesielt å motivere gravide til å fortsette eller starte med trening og skriver også treningsartikler for nettsiden minmage.no. Treningsmotto: "Jeg trener ikke for å bli ung, men for å bli gammel."

Blogglisten

3 kommentarer:

 1. skjekk denne: http://dedication.blogg.no/
  der står det også mye bra :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig hyggelig overraskelse dette var da!!
  Og tusen takk for den skjønne kommentaren du la igen på bloggen min...slike ord varmer!;)

  Flott blogg du har forresten, jeg skal ta å få linket deg!

  God helg da frøken!:)

  SvarSlett
 3. Hei
  Ikke en veldig avansert blogg om trening, men en slags treningsdagbok fra ei som Løper for Livet.

  http://www.lopforlivet.blogspot.com

  SvarSlett