fredag 23. juli 2010

En liten oppdatering på Nusse

Jeg var og besøkte Nusse i går på "sykehuset". Tilstanden hennes er kritisk, men hun er våken og har en stor livsgnist. Når de skulle operere hun fant de flere skader i buken hennes, noe som ikke var positivt. Hun hadde skader på milten, denne var revet i to, og hun hadde skader på bukspyttkjertelen. De har nå fjernet litt av milten, og har gjort det de kan for å ordne bukspyttkjertelen. De har ikke fikset bruddet i hoften hennes enda, da det blir for mye å ta to store operasjoner på kort tid.

Hun var veldig sliten og neddopet etter operasjonen, men et lyspunkt i dette var at hun, tross sine skader og smerter klarer å gå på do og tisse i kassen sin.

Vi tok med Baby (vår andre katt), for å muntre henne opp litt. Og de så ut til å ha savnet hverandre. De er jo bestevenner, og Baby har vært "fosterpappa" for henne siden hun var liten.


Jeg skal besøke henne idag også, og håper på en forbedring i tilstanden hennes. Baby blir med i dag og, siden jeg først har bil og det ser ut til at Nusse setter pris på besøket.

1 kommentar: