lørdag 20. november 2010

Liten innsikt i mine tanker

Lenge siden sist blogginnlegg nå, jeg har ikke glemt det, jeg har bare ikke hatt noen ting å skrive om... Jaja, jeg får ta det igjen nå! For idag, på jobb, har fått tenkt ganske mye, og fant ut at jeg kanskje skal skrive det ned en plass. Man kan jo spørre seg selv hvorfor i helvete mine tanker trenger å offentliggjøres. I bunn og grunn trenger de egentlig ikke det, men det er noe jeg vil oppklare i, og noe jeg ikke gidder å bære på selv lengre. Tipper du/dere gleder deg/dere til noe skikkelig juicy nå, men det er desverre ikke tilfellet. Det er bare noe så kjedelig som "WHAT THE HELL TO DO WITH MY LIFE???". Det fleste på min alder har kommet langt i denne prosessen, men jeg nylig begynt... Og det er noe jeg virkelig angrer på. Det er ikke før i det siste jeg har begynt å tenke på at jeg ikke kan kjøre på 100% hele tiden, men jeg må faktisk trives med livet mitt mens jeg lever.

Etter flere ufrivillige hendelser i midten av året, satt jeg i en situasjon der jeg måtte tenke etter, "Hva vil jeg egentlig?". Har desverre ikke helt funnet svaret på dette helt enda, men jeg er mye nærmere enn jeg noen gang har vært.

Det er vanskelig å formulere hva det egentlig problemmet er. Men det som går igjen og igjen er vel at jeg er en VINGLEPETTER AV DIMENSJONER! Altså, jeg har ingen problemmer med å bestemme meg, men jeg har problemmer med at jeg ombestemmer meg hele tiden. Og derfor finner jeg sjelden ut av ting, siden lite av det jeg bestemmer meg for er vedvarende.

Dette blogginnlegget kunne ha vært enda lengre, men jeg skal prøve å ikke slite ut de som fortsatt er med meg. Altså, nå fortiden tar jeg livet ganske med ro, og prøver å slappe av og nyte livet, siden det er sånn 4 år siden sist jeg slappet av i en lengre periode. Og det DIGG! Jeg er fornøyd med livet, og kjenner etter hvordan det er å leve, enn å bare fare i 100 km/t slik som jeg pleier å gjøre.

Så til dere som lurer på hva jeg driver med fortiden, så er svaret egentlig ikke noe spesielt, jeg jobber litt, og tjener vel ikke mer enn akkurat nok til livets opphold. Jeg får heller komme tilbake til dere når jeg har funnet ut hva som skjer videre. Kanskje blir det psykologistudiet som jeg alltid har drømt om, kanskje blir det legestudiet som jeg alltid har drømt om, kanskje jeg bare jobber fremover, kanskje jeg tar en økonomiutdannelse. Foreløpig heller jeg mot en bachelor i økonomi og administrasjon, da jeg allerede har en bachelor i administrasjon- og organisasjonsvitenskap. Livet er full av muligheter! Det må jo bli et eller annet av meg...

HA EN GOD LØRDAGSKVELD!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar